Podcastit

Synttärijakso (Jakso 53) – The Last of Us & Oscar-gaala (vieraana Batroom -podcastin Sami), Belfast, Interstellar & American History X

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä viikolla Mikä Homman synttärijaksossa käydään läpi Batroom -podcastin Samin kanssa fiiliksiä The Last of Us:n ensimmäisestä kaudesta, sekä käsitellään Oscar-gaalaa. Lisäksi höpöttelyä elokuvista Belfast, Interstellar & American History X. Tämän lisäksi käydään tuttuun tapaan läpi tuoreimmat leffauutiset ja trailerit. Ota kuunteluun niin tiedät mikä homma.

Mikä homma -leffapodcast

Koti-isä, joka ei malta olla puhumatta elokuvista. Mikä homma -leffapodcastissä käsitellään rennosti tuoreimpia elokuviin liittyviä uutisia, reagoidaan trailereihin, tehdään listauksia ja fiilistellään rakkautta elokuvia- ja tv sarjoja kohtaan. Podcastissä haluan myös olla vuorovaikutuksessa kuulijoiden kanssa. Ota siis varsinkin instagram seurantaan. Tätä kautta voi kysellä mietteitä tai ehdottaa osioiden aiheita. Pyrin myös kyselemään aktiivisesti teiltä kysymyksiä, joita sitten käsitellään aina keskiviikkoisin. Ota kuunteluun, niin selviää että mikä homma.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button