Videot

Kuvakarju pelaa: Mass Effect: Legendary Edition (osa 1)

Mass Effect on massiivinen toimintaroolipeli, jossa pelaaja ohjaa Shephard-nimistä sankaria läpi galaksin taistellen ja seikkaillen. Seuraksi Shephard saa tovereita eri puolilta galaksia. Videolla pelaan sarjan ensimmäisen pelin Legendary Edition -versiots, PlayStation 4 -konsolilla.

Kuvakarju löytyy instagramista, tumblrista ja twitteristä nimellä okuvakarju.
Facebookista löytyy myös Kuvakarjun kuvakaverit -yhteisö.

Created by InShot:https://inshotapp.page.link/YTShare

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button