Podcastit

Marvel Podcast Suomi #25 Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen omat Marvelistit Ossi KuvaLang ja Leffahullu Nikke Pym ottavat käsittelyyn juuri teattereihin tulleen 31. MCU leffan Ant-Man and The Wasp: Quantumanian, mikä samalla on Muurahaismiehen kolmas soolo leffa.

Arvostelu on ensin ilman spoilereita ja sitten myös spoilereilla (mistä varoitetaan kyllä hyvin).

Toki tuttuun tapaan puhumme myös Marvel maailman uutisista ja huhuista, (joita onkin tuhti määrä) sekä tietenkin Marvel kuulumisista.

Tämän lisäksi otamme jatkossa hieman enemmän esille Marvelin sarjakuvat (sillä niistähän kaikki lähti). Molemmat tykkäämme lukea sarjakuvia ja käytämme nykyään vahvasti Marvel Unlimited appiä, mikä on oiva tapa lukea suht edullisesti Marvelia. Kerromme mitä uutta olemme Marvel Unlimitedistä lukeneet ja mitä mieltä olimme niistä. Ossi lukee usein uudet #1 numerot mitkä sovellukseen tulee, joten niistä puhetta. Leffahullu puolestaan kertoo kuunnelleensa joskus Ossia ja oli ottanut miehen suosituksista vaarin, joten niistä puhutaan myös.

Mainitaan myös että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Kerro kommenteissa joko olet nähnyt tämän leffan? Tai aiotko mennä katsomaan? Mitä mieltä jos olet nähnyt? Luetko sarjakuvia? Jos luet niin mitä olet viimeeksi lukenut?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button