Podcastit

#21 Black Panther: Wakanda Forever -arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen juontajat Ossi ”Musta Pantteri” Kuvakarju ja Leffahullu ”Namor” Nikke ottivat käsittelyyn uuden Black Panther elokuvan Black Panther: Wakanda Foreverin.

Koska leffa oli massiivinen pyysivät he avuksi Batroom podcastin toisen juontajan Sami ”Coogler” Kangasperkon.

Yhdessä siis keskustelimme tästä elokuvasta ja mitä mietteitä ja tunteita se herätti ja miten leffa kolmikolle toimi. Ensin puhumme ilman spoilereita leffasta, mutta sitten tulee täyslaidallinen spoilereita.

Tämän lisäksi mukana katsojien/kuulijoiden mietteitä tästä leffasta, sekä tuttuun tapaan uutisia,huhuja ja Marvel kuulumisia.

Mitä mieltä sinä olit tästä toisesta Black Panther leffasta? Toimiko se vai ei? Entä mitä mieltä uusista hahmoista? Tai näyttelijöistä? Kuinka korkealle sinä nostat tämän MCU:ssa?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button