Videot

PWE goes Supermarsu 2 – mukana menossa Leo&Liana

Tässä jaksossa Popcorn with Eskolla vieraina Liana ja Leo, jotka kävivät syyslomalla katsomassa Supermarsu 2 elokuvan, kertovat mietteitään ja lempikohdistaan sekä trailerissa ja itse elokuvassa.

Popcorn with Esko, Liana ja Leo sukeltavat hauskoissa tunnelmissa elokuvakokemukseen ja kertovat hienosti siitä, mitä myös oppivat.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button