Podcastit

Spesiaali | Jakso 54 | Andor Jaksot 1-6

Tällä kertaa puhuimme Andorista, eli uusimmasta Star Wars -sarjasta. Sarjassa on potentiaalia, mutta päähahmo ei ole varsinaisesti se mukaansa tempaavin elementti. Sivuhahmot ja maailmanrakennus ovat mielenkiintoisempi osa tätä tarinaa, joka koittaa jälleen laajentaa Star Wars -universumia omalla tavallaan.

Andorin jaksojen 1-3 juonitiivistelmä: 15:01
Andorin jaksojen 4-6 juonitiivistelmä: 45:27

Andorin saatavuus

Disney+: https://www.disneyplus.com/fi-fi/series/star-wars-andor/3xsQKWG00GL5

Juonitiivistelmien lähde

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Andor_(televisiosarja)&oldid=20877468

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button