Videot

Kuvakarju-arvostelu: Jane B. for Agnès V. (Jane B. per Agnès V. 1988)

Kaupallinen yhteistyö: Ugly Cookie
Koodilla "leffamedia" -10% pois seuraavasta ostoksestasi osoitteessa http://uglycookie.fi

Arvostetun ranskalaisohjaaja Agnès Vardan elokuvallinen muotokuva näyttelijä Jane Birkinistä tuodaan ensimmäistä kertaa Suomen teattereihin. Pääsin katsomaan vuonna 1988 julkaistun elokuvan pressinäytöksessä, joten pakkohan siitä oli arvostelukin tehdä.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Facebookissa myös Kuvakarjun kuvakaverit -ryhmä.

Tsekkaa myös http://leffamedia.fi

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button