Videot

Kuvakarju-arvostelu: Ms. Marvel jakso 1×01 (sisältää SPOILEREITA)

Vuonna 2014 ensiesiintymisensä tehnyt Kamala Khan hyppää nyt MCU:n maailmaan. Hahmon omassa Disney+ -sarjassa käydään läpi hänen arkeaan ja supervoimien siihen tuovaa muutosta. Nimikkoroolissa nähdään hurmaava Iman Vellani. Hänen lisäkseen rooleissa nähdään Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh, Rish Shah, Fawad Khan, Laurel Marsden, Arian Moayed, Adaku Ononogbo, Alysia Reiner, Laith Nakli, Nimra Bucha, Travina Springer ja Aramis Knight. Kevin Feige -tuotoksen pääkirjoittajana toimii Bisha K. Ali ja ohjausryhmää johtavat Adil El Arbi & Bilall Fallah. Ensimmäisen jakson on kirjoittanut Ali ja ohjannut Arbi & Fallah.

Kuvakarju myös instagramissa, twitterissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Tsekkaa myös Kuvakarjun kuvakaverit Facebookissa.

Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button