Podcastit

Spesiaali | Jakso 47 | Obi-Wan Kenobi Jaksot 1-2

Kenobi on palannut! Keskustelimme parrakkaan jedin oman sarjan kahdesta ekasta jaksosta. Löysimme jonkin verran ongemia, mutta seassa oli myös hyviä ja viihdyttäviä asioita. Vaikka riskejä on tulevien jaksojen kannalta olemassa, meininki vaikuttaa toistaiseksi potentiaaliselta.

Obi-Wan Kenobin jaksojen 1-2 juonitiivistelmä: 07:19

Juonitiivistelmän lähde

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Obi-Wan_Kenobi_(televisiosarja)&oldid=20506721

Obi-Wan Kenobin saatavuus vuokra- ja striimipalveluissa

Disney+: https://www.disneyplus.com/fi-fi/series/obi-wan-kenobi/2JYKcHv9fRJb

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button