Videot

Kuvakarju-arvostelu: Obi-Wan Kenobi jakso 1×01-02 – mukana Amin Filmikarhu!

Jälleen on uuden Star Wars -sarjan aika! Tällä kertaa ikoninen Obi-Wan Kenobi saa omansa. Jo ensimmäisessä Tähtien sota -elokuvassa mukana olleen hahmon rooliin palaa esiosista tuttu Ewan McGregor. Sarjan ensimmäisen kauden on ohjannut kokonaisuudessaan Deborah Chow. Ensimmäisen jakson kirjoituksesta vastasivat Joby Harold, Hossein Amini ja Stuart Beattie.

Kuvakarju myös tumblrissa, instagramissa ja twitterissä nimellä okuvakarju.
Facebookissa Kuvakarjun kuvakaverit.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button