Videot

Kuvakarju-arvostelu: Tikun ja Takun pelastuspartio (Chip ‘n Dale: Rescue Rangers, 2022)

Aikana jona jokainen yli 5-vuotta vanha ip pitää tuoda takaisin, näyttää ohjaaja Akiva Schaffer ja kirjoittajat Dan Gregor ja Doug Mand miten tehdä se hauskasti. Ysärin Tiku ja Taku -piirrettyyn perustuvassa metaelokuvassa yhdistyvät animaatio ja live-action kuin Roger Rabbitissä aikanaan. Elokuvaa tähdittävät John Mulaney, Andy Samberg, Will Arnett, Eric Bana, Keegan Michael-Key, Seth Rogen, J.K. Simmons ja KiKi Layne.

Kuvakarju löytyy myös twitteristä, instagramista ja tumblrista nimellä okuvakarju.
Myös Facebooksita löytyy Kuvakarjun kuvakaverit ryhmä.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button