Videot

Kuvakarju-arvostelu: Rocky (1976)

John G. Avildsen ohjasi ja Sylvester Stallone kirjoitti yhden suosikkielokuvistani vuonna 1976. Rocky on urheilugenren virstanpylväs jota tähdittävät Stallone, Talia Shire, Burt Yong, Carl Weathers ja Burgess Meredith.

Kuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Facebookissa myös nimellä Ossi Kuvakarju ja ryhmässä Kuvakarjun kuvakaverit.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button