Videot

Kuvakarju-arvostelu: Taksikuski (Taxi Driver, 1976)

Synkkää 70-luvun New Yorkin ja häiriintyneen miehen mielenmaiseman kuvausta tarjoaa elokuva jonka on ohjannut Martin Scorsese ja kirjoittanut Paul Schrader. Sitä tähdittävät Robert De Niro, Jodie Foster, Albert Brooks, Harvey Keitel, Leonard Harris, Peter Boyle ja Cybill Shepherd.

Tsekkaa Kuvakarjun kuvakaverit -Facebook-ryhmä.
Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button