Blogit

House of Gucci

Kyllä nyt pitää sen verran kiirettä elämässä, että tämä leffojen katselu on jäänyt aivan täysin taka-alalle. Nooh, oli kyllä kivaa käydä vähän lomailemassa lapissa pääsiäisenä ja muutenkin kaikkea kivaa on arkeen mahtunut. Sitten kun se paikka tuli niin kyllähän tuonne leffahuoneen uumeniinkin oli todella kiva taas suunnata. Pohjustetaan tämän päivän leffavalintaa vielä se verran, että CDON:issa oli taas hieman tarjouksia, ja sieltä mukaan tarttui muutama erittäin mielenkiintoinen leffa, joista lisää myöhemmin. Mutta yksi leffa, joka listalla oli loppuun asti, mutta tippui sitten viime metreillä pois oli tämä House of Gucci. Suurin syy tähän oli, että edelleen pyrin fyysisinä levyinä hankkimaan lähinnä leffoja, joissa oletettavasti on hyvät äänet, muita voi sitten katsella näin striimatenkin.

House of Gucci tuli siis striimattua, ja vaihteeksi taas vuorossa oli tällä kertaa Itunes store ja sieltä leffa tuli vuokrattua viiden euron hintaan. Kuten aikaisemminkin on tullut kerrottua, niin Itunes storen leffoissa on kyllä erittäin laadukkaat äänet, mutta tässä leffassa sitä ei tarvinnut kyllä pahemmin testata. Leffassa ei varsinaisesti ollut äänien osalta yhtään mitään, ei edes mitään kunnollisia tilaääniä vaan leffa oli suurimmaksi osaksi vain dialogia.

Mutta miten sitten se itse leffa. House of Guccihan on siis ainakin kevyesti tositarinaan perustuva tarina yhdestä muodin suurimmista nimistä, mutta itselleni tarina ei sen paremmin ollut tuttu, vaikka Gucci tietysti merkkinä, johon itsellä ei ole ikinä ollut rahaa. Sinällään tarinassa ei ollut mitään uutta, näitä valtataisteluja eteenkin perheyrityksissä on kautta aikain ollut varmasti paljonkin, mutta se mikä ehkä hieman sitten lopulta yllätti oli tieto siitä, että Guccin perheellä ei ole enää mitään tekemistä yrityksen kanssa. Kun asiat tarpeeksi sössii niin voi tosiaan menettää aivan kaiken.

Leffa muuten oli erittäin mielenkiintoinen ja vaikka kesto olikin noin kaksi ja puoli tuntia ja tuli katsottua kahdessa osassa, niin kyllähän tämä silti oli varsin mielenkiintoinen ja hyvä leffa, joka jossain mielessä hehkui aikakautta ja todellisuutta. Niin, ja Lady Gaga on muuten aika hyvä näyttelijä, jopa yllättävän hyvä!

Uusia leffoja alkaa nyt olla hyllyssä jo aika pino, joten toivottavasti seuraavaan leffaan ei mene näin pitkään. Kyllä oli taas niin kiva katsoa leffaa hyvässä seurassa että toivottavasti seuraava kerta tulee taas pian!

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button