Videot

Kuvakarju-arvostelu: Soratie (Jadded Khaki, 2021, جاده خاکی)

Iranilainen Panah Panahi on ohjannut ja kirjoittanut ensimmäisen elokuvansa. Koominen ja koskettava road-trip kinaavasta perheestä. Elokuvaa tähdittävät Pantea Panahiha, Hasan Majuni, Rayan Sarlak ja Amin Simiar.

Tsekkaa Facebookissa Kuvakarju kuvakaverit -ryhmä.
Kuvakarju myös instagramissa, twitteissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button