Videot

Thor: Love and Thunder teaser reaktio — Marvel Podcast Suomi

Jälleen kerran kaikkien suosikki Marvel hullut, Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju ovat täällä reagoimassa uuden MCU-elokuvan mainosvideoon. Tällä kertaa vuorossa Taika Waititin ohjaaman ja kirjoittaman THOR: LOVE AND THUNDER -elokuvan ensimmäinen teaseri. Katso videolta mitä ajatuksia se meissä herätti.

Entä mitä mieltä itse olit teaseristä? Oletko innoissasi uudesta Thor-elokuvasta? Pidätkö enemmän Thor: Ragnarok -elokuvan aloittamasta humoristisemmasta suunnasta, vai kaipaatko Kenneth Branaghin tai Alan Taylorin suunnasta enemmän? Millä mielellä odotat Jane Fosterin vuoroa sarjan tittelihahmona?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button