Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Witch (2015)

Robert Eggers teki ensimmäisellä pitkällä elokuvallaan minustakin kauhuelokuvien fanin. Eggersin ohjaamaa ja kirjoittamaa elokuvaa tähdittävät Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Harvey Scrimshaw, Ellie Grainger ja Lucas Dawson. Se sijoittuu 1630-luvun Yhdysvaltoihin.

Tsekkaa Facebookin Kuvakarjun kuvakaverit -ryhmä.
Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button