Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Lighthouse (2019)

The Witch -leffan jälkeen oli pakko totta kai rynnätä katsomaan myös Robert Eggersin seuraava leffa, surrealistinen mestariteos, The Lighthouse. Tällä kertaa Eggersin kirjoitus parina toimi Max Eggers. Elokuvaa tähdittävät Robert Pattinson ja Willem Dafoe.

Tsekkaa Facebookin Kuvakarjun kuvakaverit -ryhmä.
Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button