Blogit

Death on the Nile

Lisää viihdettä jälleen Disney Plussasta ja nyt ehkä vuorossa oli jollain tapaa aika luotto leffa, tai ainakin tämä oli odotusarvo. Hercules Poirot-leffat ovat kiehtoneet kovasti aina, eikä kyllä tämäkään leffa mitenkään poikkeusta tehnyt. Sellainen hauska yksityiskohta kuitenkin tämän päivän leffasta oli se, että ennen näitä leffoja on tullut lähinnä vain katsottua leffana, mutta nyt jotenkin jo leffan alusta lähtien yritti miettiä, että mikähän tässä on ratkaisuna takana, koska kuitenkin tiesin leffan punaisen langan, joka näissä kaikissa leffoissa on.

Sitten taas kun katsotaan Hercule Poiroota hieman toisesta näkökulmasta, niin kyllähän nämä leffat leffasta toiseen jaksavat kiinnostaa, vaikka tavallaan koko ajan tietää mitä leffassa tulee tapahtumaan. Ei sinällään, että olisin tätä leffaa mihinkään top-listalle laittamassa, mutta erittäin hyvä ja mielenkiintoinen leffa joka tapauksessa.

Se mitä ehkä tosiaan olisi hieman enemmän tässä toivonut oli juuri se, että leffassa olisi annettu aavistus enemmän mahdollisuutta itse miettiä ratkaisua. Nyt jäi jotenkin aavistus sellainen fiilis, että leffassa annettiin mahdollisuus syyttää jokaista, annettiin jokaiselle motiivi, mutta sitten loppupeleissä ratkaisu kuitenkin kerrottiin ja oli sellainen, että sitä oikein olisi voinut arvata. Syyllisen joo ehkä, mutta ei sitä miten kaikki tapahtui. Silti, asiassa on hyvät ja huonot puolet ja kyllä tämä leffa selkästi menee plussan puolelle!

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button