Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Worst Person in the World (Verdens verste menneske, 2021)

Norjalaisohjaaja Joachim Trier on ohjannut ja kirjoittanut maailmalla paljon kehuja keränneen tarinan aikuisiän kasvamisesta. Mukana Osloon sijoittuvaa elokuvaa kirjoittamassa oli Eskil Vogt. Elokuvaa tähdittävät Renate Reinsve, Anders Danielsen Le ja Herbert Nordrum. Suomen ensi-ilta on 18.3.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button