Videot

Kuvakarju-arvostelu: Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka (2022)

Väinö Weckström ja Jarkko Felin ovat ohjanneet koko perheen seikkailuelokuvan, jonka lähdeteoksesta vastasi Kalle Veirto. Lapsietsivistä kertovaa filmiä tähdittävät Mikael Ehn, Veetu Hietanen, Sira Junno, Heikki Nousiainen, Pirjo Heikkilä ja Annu Valonen. Elokuva saa ensi-iltansa aprillipäivänä, 1.4.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button