Videot

Kuvakarju-reaktio: Star Wars – Obi Wan Kenobi – teaser trailer

Kirjoittaja Joby Harold ja ohjaaja Deborah Chow tuovat Obi-Wan Kenobin takaisin Tähtien sodan maailmaan. Elokuvien Sithin kosto ja Uusi toivo väliin sijoittuvaa sarjaa tähdittää Ewan McGregor, Hayden Christensen, Joel Edgertron, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Moses Ingram, Sung Kang, Indira Varma, Kumail Nanjiani, O’Shea Jackson Jr, Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine ja Rory Ross.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button