Videot

Kuvakarju-arvostelu: Sankari (قهمان ,Ghahreman, 2021)

Iranilainen Asghar Farhadi on tehnyt uuden elokuvan jossa käsitellään sitä miten helposti rikollinen nostetaan jalustalle tämän tehtyä jotain oikein. Elokuvaa tähdittävät mm. Amir Jadidi, Mohsen Tanabandeh, Sahar Goldoost, Fereshteh Sadr Orafaie ja Sarina Farhadi.

Kuvakarju myös Twitterissä, Instagramissa ja Tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button