Videot

Kuvakarju-arvostelu: Star Wars: The Book of Boba Fett jakso 1×06 (sisältää SPOILEREITA)

Lucasfilm tuo jälleen uuden Tähtien sota -sarjan Disney+ -palveluun. Tällä kertaa suosittu toimintafiguuri Boba Fett saa oman sarjansa. Nimikkoroolissa nähdään jälleen Temuera Morrison. Lisäksi Fennec Shand -salamurhaajan rooliin palaa Ming-Na Wen. Ohjelman takana häärivät Jon Favreau ja Dave Filoni, sekä Robert Rodriguez. Kuudennen jakson kirjoittivat Favreau ja Dave Filoni, Filonin toimiessa myös ohjaajana.

Kuvakarju myös instagramissa, twitterissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button