Videot

Kuvakarju-arvostelu: Peacemaker jakso 1×05 (sisältää SPOILEREITA)

Vilkaise myös Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

DC Comics, Warner Bros. ja ohjaaja-kirjoittaja James Gunn jatkavat yhteistyötään The Suicide Squad -elokuvan spin-off -sarjalla. John Cena palaa rooliinsa väkivaltaisena sankarina itseään pitäväksi Christopher Smith alias Peacemaker -hahmoksi. Tämän lisäksi rooleissa nähdään Danielle Brooks, Jennifer Holland, Steve Agee, Robert Patrick, Chukwudi Iwuji sekä Freddie Stroma roolissa Adrian Chase alias Vigilante. Viidennen jakson kirjoitti James Gunn, kun taas ohjauksesta vastasi Rosemary Rodriguez.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button