Podcastit

Geekkicast | Jakso 38 | Harakiri | Hara-Kiri: Death of a Samurai

Harakiria pidetään hyvästä syystä yhtenä samuraielokuvien klassikkona. Sen uusioversio ei ole yhtä tykätty, mutta se tarjoaa kuitenkin jotain lisää niille, jotka ovat valmiit katsomaan sen.

Juonitiivistelmien lähteet

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0056058/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Harakiri_(1962_film)&oldid=1064695939

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Hara-Kiri:_Death_of_a_Samurai&oldid=1027448338, https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Hara-Kiri:_Death_of_a_Samurai&direction=prev&oldid=1067637428

Harakirin saatavuus vuokra- ja striimipalveluissa

JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/harakiri

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button