Blogit

Mieheni vaimo

Viime aikoina on jonkin verran tullut vaihteeksi katsottua myös sarjoja. Yksi kauan odotettu sarja on ollut tietysti Hautakangas, jota varten tuli hankittua Cmore tilaus parin viikon kokeilulle. Viimeinen osa tästä kuitenkin tulee vasta tulevan viikon torstaina, joten palataan siihen hieman myöhemmin. Se mitä kuitenkin tuli tässä katsottua varsin nopeasti ihan alusta loppuun oli Mieheni vaimo niminen suomisarja YleAreenasta. Jonkin verran puhetta herättänyt sarja, joka kyllä alkuasetelmaltaan vaikutti varsin mielenkiintoiselta.

Sarja ei kuitenkaan suurista odotuksista huolimatta ihan jaksanut loppuun asti ja täysi kymppi jää nyt kyllä antamatta tällä kertaa. Sarjan alku oli erittäin lupaava, mutta jotenkin se sitten loppua kohden jäi hieman pyörimään paikoillaan, ja koko sarjan huipennus jäi vähän niin kuin piippuun. Mitään varsinaista loppuratkaisua ei sarjan missään vaiheessa saatu mielenkiitoisesti rakennettua, ja pitää ihan rehellisesti sanoa, että kyllä viimeinen jakso aika pettymykseksi jäi, eikä siinä oikein minkäänlaista huipennusta saatu. Tästä jäi vähän salkkarit-fiilis, sarja vaan jatkuu ja jatkuu ilman mitään varsinaista päämäärää.

Harmi sinällään, sillä potentiaalia tässä tarinassa oli paljon enemmän, näyttelijät olivat varsin hyviä, mutta kaikkea ei tästä hyvästä ideasta huolimatta saatu irti. Kannattaa varmasti katsoa, mutta kovinkaan hyvä fiilis ei tästä nyt jäänyt itselleni.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button