Videot

Kuvakarju-reaktio: THE BATMAN The Bat and the Cat trailer

Matt Reeves ohjaa Lepakkomies hahmoon perustuvat elokuvan jota tähdittävät mm. Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Andy Serkis, Jeffrey Wright ja Colin Ferrell. Batmanin loivat Bob Kane ja Bill Finger.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button