Videot

Kuvakarju-reaktio: Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Official Teaser

Sam Raimi ohjaa tulevan jatko-osaelokuvan Marvel Studiosin supersankarista. Benedict Cumberbatch on Doctor Strange, Chiwetel Ejiofor on Mordo, Benedict Wong on Wong, Elisabeth Olsen on Wanda Maximoff / Scarlett Witch, Xochitl Gomez on America Chavez ja Rachel McAdams on Dr. Christine Palmer.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button