Videot

Kuvakarju-arvostelu: Spider-Man: No Way Home (2021)

ÄLÄ LAITA SPOILEREITA KOMMENTTEIHIN.

Kauan odotettu uusi Hämähäkkimies on vihdoin täällä. Kevin Feige ja Amy Pascal ovat yhdessä tuottaneet Marvel -sarjakuviin perustuvan elokuvan, jonka ohjaajana toimi Jon Watts. Käsikirjoituksesta vastasivat Chris McKenna ja Erik Sommers. Elokuvaa tähdittävät mm. Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Marissa Tomei, Jon Favreau, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong ja J.K. Simmons.

Kuvakarju myös twitterissä, tumblrissa ja instagramissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button