Videot

PWE feat. Leffahullu: DC FANDOME + BATMAN TRAILERI!

Jo toista kertaa DC-faneille tarkoitettu virtuaalinen live-lähetys DC FANDOME paljastaa universumin uudet tulokkaat, tulevat ensi-illat ja mikä tärkeintä uusimman Batman-trailerin with Robert Pattinson! PWE ja Leffahullu pureutuvat teasereihin ja viimeisimpiin huhuihin ja fiiliksiin DC:n tulevaisuudesta ja kaikesta julkistetusta (mm. Black Adam, Aquaman 2, The Flash movie, Shazam 2, Peacemaker series), jotta te, arvon katsojat ja kuulijat, saatte tunnissa sen, mikä normaalisti kestää kokonaiset neljä tuntia. You’re welcome! 🙂

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button