Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 29 | What If…? Jaksot 8-9

What If päättyi ja jätti sellaisen fiiliksen, ettei sarjan konsepti päässyt siihen potentiaaliinsa, mitä siinä näkyi ennen kuin sarja alkoi pyörimään Disney+:ssa. Sillä oli kuitenkin hyvät hetkensä. Sarja onnistui tuomaan esille joidenkin hahmojen parhaimpia puolia uudessa valossa, joita on nähty aiemmin MCU-elokuvissa. Lisäksi se hetkellisesti leikitteli animaatiotyylinsä kanssa tavalla, mikä sai sarjan näyttämään visuaalisesti ihan tyylikkäältä. Harmi, ettei tämä koske sarjaa kokonaisuutena.

Juonitiivistelmien lähteet:

https://www.imdb.com/title/tt15387948/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=What_If…%3F_(animaatiosarja)&oldid=20039850

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button