Podcastit

KAUSI 3 ALKAA! Jakso 27 – The Raid 2: Berandal

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Leffatutka is BÄK! Tästä startataan 20 jaksoa kattava, syksyn pelastava super duper rykäisy, joka tunnetaan myös nimellä Leffatutkan 3. kausi! Mukavaa että olet mukana!

The Raid 2: Berandal

  • 2014, 2t 24min, toiminta/rikos/raaka

  • Ohjaus: Gareth Evans

  • Käsikirjoitus: Gareth Evans

  • Pääosissa: Iko Uwais, Arifin Putra, Oka Antara, Tiko Pakusadewo, Alex Abbad, Roy Marten & Yayan Ruhian

  • Katsottavissa: Viaplay, vuokrattavissa muun muassa YouTubesta ja Elisa Viihteestä

  • Kategoria: Ensimmäisen yhteisen elokuvan jatko-osa!

Jatko-osien toimivuus on aina vähän niin ja näin. Poikkeuksina jatko-osien huonouteen mainittakoon vaikkapa Kummisetä 2 (1974), Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia (2002) tai Dark Knight (2008). Ja sitten on myös The Raid 2: Berandal. Huonojen lista on sitten pidempi, mainittakoon vaikka Fast and the Furious -elokuvasarja..

Berandal jatkuu kaksi tuntia sen jälkeen, mihin kolme vuotta aiemmin ilmestyneessä ensimmäisessä osassa päädyttiin (Kuuntele myös aiempi jakso!!!!)

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button