HaastattelutVideot

Elokuvantekijät – Maskeeraaja Riikka Virtanen

Seuraavana vieraana on huippuammattilainen, jonka tehtävänä on muokata näyttelijät halutun näköiseksi, oli kyseessä sitten ulkonäön muuttaminen täysin toiseksi tai ihon luonnollisen hehkun tuominen esiin oikeassa valaistuksessa. Tässä Elokuvantekijät-jaksossa ääneen pääsee Jussi-palkittu maskeeraaja Riikka Virtanen. Tervetuloa mukaan.

Elokuvantekijät

Onko elokuvien teko ikinä ollut haaveesi? - Elokuvantekijät podcast sarjassa Jere, Kimmo ja Vanja keskustelevat alan huippujen kanssa mitä tarkoittaa oikeasti olla "Elokuvantekijä." Tätä sarjaa kuuntelemalla niin ammattilaiset kuin amatööritkin oppivat kaiken maskeerauksesta ohjaamiseen Suomen huipuilta.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button