Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 21 | Star Wars: The Bad Batch Jaksot 5-6

Jakso 5

Toivoen selvittävänsä, kuka palkkasi Shandin hakemaan Omegaa, Bad Batch suuntaa Ord Mantelliin, missä Echon mukaan asustaa Jedien tietolähde nimeltään Cid. Cid tarjoaa selvityksen Shandista vastineeksi heidän avustaan: orjakauppiaat ovat siepanneet Muchi-nimisen lapsen, ja Cid saa palkkion Hutt Jabbalta, jos Bad Batch auttaa häntä pelastamaan lapsen. Bad Batch löytää orjakauppiaat, taistelee heitä vastaan ​​ja pelastaa Muchin, joka on nuori rancor. Muchin toimittamisen jälkeen Cid antaa osan palkkiosta Hunterille, mutta hän ei pysty selvittämään, kuka palkkasi Shandin. Lopuksi hän tarjoutuu antamaan Bad Batchille lisää palkkasoturiduunia tulevaisuudessa.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Star Wars: The Bad Batch [verkkodokumentti]. Päivitetty 04.06.2021. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_The_Bad_Batch&oldid=1026787298. [Viittauspäivä 05.06.2021.]

Jakso 6

Cid palkkaa Bad Batchin hakemaan separatistien taktisen droidin sen taistelutiedustelutiedon vuoksi ennen kuin se tuhotaan Corellian käytöstäpoistopaikalla. He kohtaavat laitosta vartioivat poliisidroidit sekä Trace ja Rafa Martezin, jotka ovat myös droidin perässä. Tech ja sisaret ohjelmoivat taktisen droidin kääntymään poliisidroideja vastaan, jolloin he pääsevät pakenemaan, mutta taktinen droidi tuhoutuu prosessin aikana. Hunter antaa sisarille kopion droidin tiedoista, jotka Tech teki taistelun aikana, ja sisaret kertovat myöhemmin asiakkaalleen, kuinka löytää Bad Batch.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Star Wars: The Bad Batch [verkkodokumentti]. Päivitetty 05.06.2021. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_The_Bad_Batch&oldid=1026968551. [Viittauspäivä 05.06.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button