HaastattelutVideot

Elokuvantekijät – Valaisija Jani Lehtinen

Valkokankaalla nähtävä kuva on valon ja varjon symbioosi ja vanhan elokuva-alan viisauden mukaan valaisu erottaa usein elokuva-ammattilaiset amatööreistä. Tästä keskustelemme kuudennessa Elokuvantekijät-podcastin jaksossa, kun saamme vieraaksi kansainvälisissäkin tuotannoissa meritoituneen Jani Lehtisen.

Elokuvantekijät

Onko elokuvien teko ikinä ollut haaveesi? - Elokuvantekijät podcast sarjassa Jere, Kimmo ja Vanja keskustelevat alan huippujen kanssa mitä tarkoittaa oikeasti olla "Elokuvantekijä." Tätä sarjaa kuuntelemalla niin ammattilaiset kuin amatööritkin oppivat kaiken maskeerauksesta ohjaamiseen Suomen huipuilta.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button