Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 20 | Star Wars: The Bad Batch Jaksot 3-4

Jakso 3

Bad Batch ja Omega ajautuvat kuuhun, jossa Ordo-kuun Lohikäärme varastaa osan, jota he tarvitsevat aluksen korjaamiseksi. Hunter ja Omega lähtevät hakemaan osaa, mutta Hunter päätyy lamaannutetuksi. Omega jatkaa yksin ja pystyy hakemaan osan ilman taistelua. Kaminolla Tarkin asettaa Crosshairin komentamaan uutta yksikköä, joka lähetetään Onderoniin pyyhkäisemään Gerreran leiri. Gerrera on poissa, mutta Crosshair haluaa päästä eroon jäljellä olevista leiriläisistä. Crosshair tappaa yhden alokkaan, joka vastustaa leiriläisten surmaamista, mutta loput noudattavat käskyä. Tarkin näkee varusmiessotilaiden potentiaalin, mikä huolestuttaa Kaminon pääministeri Lama Suta.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Star Wars: The Bad Batch [verkkodokumentti]. Päivitetty 21.05.2021. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_The_Bad_Batch&oldid=1024290077. [Viittauspäivä 22.05.2021.]

Jakso 4

Matkalla piilopaikkaan Bad Batch pakotetaan pysähtymään Pantoralle, jotta he voivat kerätä tarvikkeita ja jotta Tech voi muuttaa aluksensa signaalia, koska nykyinen signaali näkyy nyt Imperiumin etsintäkuulutettujen listalla. Pantoran laskeutumisalueen hoitaja tunnistaa Bad Batchin ja ilmoittaa siitä palkkasoturi Fennec Shandille, joka on palkattu hakemaan Omega. Hunter, Echo ja Omega etsivät tarvikkeita, kun Tech ja Wrecker työskentelevät aluksella, mutta Shand lähestyy Omegaa, mikä johtaa siihen, että Hunter jahtaa Shandia ympäri kaupunkia. Hunter ja Omega jätättävät Shandin, ja aluksen muutosten valmistuttua Bad Batch lähtee Pantorasta.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Star Wars: The Bad Batch [verkkodokumentti]. Päivitetty 22.05.2021. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_The_Bad_Batch&oldid=1024445964. [Viittauspäivä 22.05.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button