HaastattelutVideot

Elokuvantekijät – Lavastaja Pirjo Rossi

Elokuvantekijät-podcast sarjan toisessa jaksossa saamme Tennispalatsin mukaville penkeille vieraaksi Jussi-palkitun lavastajan Pirjo Rossin, jonka töitä on mm. Salatut Elämät-sarjan alkuperäiset kulissit ja lavastukset. Tervetuloa kuulemaan elokuvantekijästä, jonka tehtävänä on luoda uskottavia maailmoita valkokankaalle.

Elokuvantekijät

Onko elokuvien teko ikinä ollut haaveesi? - Elokuvantekijät podcast sarjassa Jere, Kimmo ja Vanja keskustelevat alan huippujen kanssa mitä tarkoittaa oikeasti olla "Elokuvantekijä." Tätä sarjaa kuuntelemalla niin ammattilaiset kuin amatööritkin oppivat kaiken maskeerauksesta ohjaamiseen Suomen huipuilta.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button