HaastattelutVideot

Elokuvantekijät – Säveltäjä Tuomas Kantelinen

Elokuvantekijät podcast sarjassa Jere, Kimmo ja Vanja keskustelevat alan huippujen kanssa mitä tarkoittaa oikeasti olla "Elokuvantekijä."
Tätä sarjaa kuuntelemalla niin ammattilaiset kuin amatööritkin oppivat kaiken maskeerauksesta ohjaamiseen Suomen huipuilta.

Ensimmäisessä jaksossa keskustelemme elokuvasäveltäjä Tuomas Kantelisen kanssa miltä tuntuu kuulla tekemiänsä soundtrack kansainvälisessä suurtuotannossa tai tavata esikuvat Hans Zimmerman ja Ennio Morricone.

Elokuvantekijät

Onko elokuvien teko ikinä ollut haaveesi? - Elokuvantekijät podcast sarjassa Jere, Kimmo ja Vanja keskustelevat alan huippujen kanssa mitä tarkoittaa oikeasti olla "Elokuvantekijä." Tätä sarjaa kuuntelemalla niin ammattilaiset kuin amatööritkin oppivat kaiken maskeerauksesta ohjaamiseen Suomen huipuilta.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button