Podcastit

Geekkicast | Jakso 17 | Dagon | Color Out of Space

Dagon

Elokuva kertoo Paulista ja Barbarasta, jotka ovat purjehtimassa Espanjassa ystäviensä Howardin ja Vickin kanssa. Kalastajakylä Imbocan edustalla jahti kuitenkin osuu riuttaan. Howard ja Vicki jäävät lukkojen taakse kannen alle, joten Paulin ja Barbaran täytyy lähteä hakemaan apua paikallisesta kylästä. Pian he huomaavat, ettei Imbocalta saa apua vaan jotakin muuta. Se on suuren merenjumala Dagonin opetuslasten asuma-alue. Imbocalla miehet nyljetään hengiltä ja naiset pakotetaan kantamaan Dagonin jälkeläisiä.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Dagon (elokuva) [verkkodokumentti]. Päivitetty 26.01.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Dagon_(elokuva)&oldid=19524025. [Viittauspäivä 04.04.2021.]

Color Out of Space

Nathan Gardner muuttaa perheensä kanssa edesmenneen isänsä maatilalle, johon eräänä yönä iskeytyy hehkuva meteori. Myöhemmin aluetta koettelee myrsky, ja useampi salama iskee maatilalla lepäävään meteoriin. Paikallinen hydrologi Ward Phillips saapuu tutkimaan meteoria ja huomaa outoja muutoksia maatilan pohjavedessä. Vähitellen koko alue, kasvit, eläimet ja ihmiset, alkavat muuttua meteorista peräisin olevan "värin" takia.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Color Out of Space [verkkodokumentti]. Päivitetty 26.01.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Color_Out_of_Space&oldid=19662802. [Viittauspäivä 04.04.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button