Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 12 | WandaVision Jakso 5

Jakso 5

1980-luvun Westviewissä Billy ja Tommy muuttuvat vähitellen vastasyntyneistä ensin 5-vuotiaiksi lapsiksi ja myöhemmin 10-vuotiaiksi. Oikeassa maailmassa Hayward paljastaa Wandan ennen Westview’n tapahtumia hyökänneen S.W.O.R.D.:n tukikohtaan ja varastaneen Visionin ruumiin. Monica huomaa Westview’stä tuomiensa vaatteiden muuttuneen aidoiksi ja lähes tuhoutumattomaksi materiaaliksi, mikä tarkoittaa, että Wandalla on kyky muuttaa todellisuutta. Visionia vaivaa Wandan ja Agneksen käytös, ja saatuaan työpaikallaan salaisen viestin S.W.O.R.D.:ilta, hän palauttaa hetkellisesti työtoverinsa Normin tukahdutetut muistot. S.W.O.R.D. lähettää lentokonedroonin energiakentän läpi ja vastoin Monican tahtoa, Hayward käskee droonia tappamaan Wandan, mutta Wanda tuhoaa droonin, tuo sen kentän ulkopuolelle ja käskee S.W.O.R.D.:ia jättämään hänet rauhaan. Billy ja Tommy adoptoivat kulkukoiran nimeltä Sparky, joka kuitenkin karkaa ja menehtyy syötyään Agneksen atsaleapensaitten lehtiä. Vision ilmaisee avoimesti epäilynsä tilannekomediailluusion suhteen, mutta Wanda ei edelleenkään halua luopua uudesta elämästään ja paljastaa, ettei itsekään alunperin tiennyt miten hänen todellisuudenmanipulointikykynsä toimi. Yhtäkkiä he saavat vieraakseen Pietron, jonka Lewis huomaa saaneen ”uuden näyttelijän”.

WandaVisionin jakson välissä mainostetaan Lagos-talouspaperia.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: WandaVision [verkkodokumentti]. Päivitetty 05.02.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=WandaVision&oldid=19550192. [Viittauspäivä 06.02.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button