Podcastit

Geekkicast | Jakso 11 | Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance & White Heaven in Hell

Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance

Lone Wolf and Cub -elokuvasarjan ensimmäisessä osassa, jonka Kazuo Koike on sovittanut mangasta, meille kerrotaan tarina Ogami Ittosta ja Daigorosta. Ogami on virallinen shogunaattiteloittaja, joka Yagyū-klaanin toimesta lavastetaan epälojaalisuuteen shogunaattia kohtaan, minkä vuoksi hän käy nyt yhden miehen sotaa Yagyu-klaania vastaan poikalapsensa Daigoron kanssa. Vaeltava salamurhaaja Ittō, joka tunnetaan Daigoron kanssa nimellä Lone Wolf and Cub, kohtaa kamariherran, jolta hän ottaa tehtävän vastaan. Hänen täytyy tappaa kamariherran kilpailija ja tämän rikollisjengi, jotka uhkaavat kamariherran daimiota. Näyttävän taistelun jälkeen Itto päihittää kilpailijan ja lähtee kylästä, jossa hän tämän kohtasi. Eräs prostituoitu toivoo voivansa seurata Ittoa, mutta Ittō katkaisee köydet kaupunkiin johtavasta sillasta, estääkseen häntä seuraamasta, sillä matka, jolle hän on lähtenyt, on tarkoitettu vain hänelle ja Daigorolle.

Anonymous. Kozure Ôkami: Ko wo kashi ude kashi tsukamatsurun juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0068815/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance [verkkodokumentti]. Päivitetty 02.01.2021. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Lone_Wolf_and_Cub:_Sword_of_Vengeance&oldid=997799968. [Viittauspäivä 31.01.2021.]

Lone Wolf and Cub: White Heaven in Hell

Viimeinen elokuva ja viimeinen vastakkainasettelu Ogamin ja Retsudon välillä. Retsudo lähettää tyttärensä Ogamin kimppuun, mutta hänen tyttärensä menehtyy, minkä jälkeen Retsudo yrittää käyttää hyödykseen Tsuchigumoa, salaista vuoristoklaania, joka harjoittaa mustaa taikaa ja jota komentaa Hyouei, Retsudon laiton poika, joka on päättänyt aiheuttaa Yagyūn kaatumisen tappamalla Ittōn ja Daigoron itse. Hyouei epäonnistuu, minkä jälkeen Retsudo päästää valloilleen kaikkien jäljellä olevien Yagyū-klaanilaisten raivon.

barabbas. Kozure Ôkami: Jigoku e ikuzo! Daigorôn juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0071695/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Lone Wolf and Cub: White Heaven in Hell [verkkodokumentti]. Päivitetty 26.05.2020. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Lone_Wolf_and_Cub:_White_Heaven_in_Hell&oldid=958995443. [Viittauspäivä 31.01.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button